Vanilla 1 is no longer supported or maintained. If you need a copy, you can get it here.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Options

I've got some problems displaying html tags in my forum

edited March 2007 in Vanilla 1.0 Help
hey, first...this forumsoftware rocks so well! nice and clean and the extensions are very well implemented. i've got a couple of problems displaying html-tags. http://www.melonjuice.de/vanilla/comments.php?DiscussionID=1&page=1#Comment_9 what am i doing wrong? - html (by user) is enabled.

Comments

  • Options
    When you added this comment here, you saw the Format comments as Text or Html just above the add comment. Do you see that on your forum?
  • Options
    yeah i've already installed this extension but it didn't change anything.
  • Options
    what other format-related extensions have you installed? have you made any alterations to the core/theme files?
  • Options
    i just changed some minor things in the theme. my extensions: (activated) Category Jumper 1.0 Mark O'Sullivan lussumo.com/docs Forum Statistics 0.2.8 Chris Vincent New Applicants 1.2 Mark O'Sullivan lussumo.com/addons Quicktags 0.5 James Greig lussumo.com/addons (not active) AutoP 1.0.3 Luke "[-Stash-]" Scammell Dplayer 0.0.1 Wanderer - Joe Debono lussumo.com/addons Html Formatter 2.0.2 SirNotAppearingOnThisForum lussumo.com/docs Quotations 1.6 Joel Bernstein lussumo.com/community/discussion/2069 To-do List 1.3 Maurice Krijtenberg www.krijtenberg.nl and iam using vanilla 1.1.1. i even tried to deinstall and deleting it from the server...but nothing happens...
  • Options
    well you need to enable Html Formatter, then change the posts' format to html.
  • Options
    i already tried that... it worked fine without anything...yesterday. but thanks a lot anyway. i thought it would help to check a tiny box somewhere in the preferences ;) iam just starting and maybe ive installed and tested a bit too much. i think i will reinstall it again. thanks a lot anyway! great community!
This discussion has been closed.