Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.

Search not working?

edited July 2010 in Vanilla 2.0 - 2.8
It seems like the search function is not working. I have made some changes in order to translate the forum to swedish so maybe I messed something up?

http://www.friidrottsforum.se

I tried searching for words it should be able to find.

Thanks,
Micke

Comments

  • MarkMark Vanilla Staff
    This could have something to do with mysql's search indexing. @Todd set it all up, and we really need some documentation on how it works.
  • Just noticed this too. Search works, but clicking on search results doesn't.
  • MarkMark Vanilla Staff
    On this site clicking the search results doesn't work because of one of the plugins (in development :) we have installed. We're working on it. Again, sorry for guinea-pigging the community forum, but it's a great test-bed!
  • ToddTodd Chief Product Officer Vanilla Staff
    @MKEJ, the search uses mysql's full text indexing which is a bit of a fuzzy search which won't find much when your forum has little content. Try putting a + in front of a search term to see if it works.

    @sammyman, this is a bug specifically with the comment voting plugin on this site. As was said in another thread, you are all guinea pigs here;)
  • dmcdmc
    edited December 2010
    Are there any more updates to the search? I have 2.0.1.5 and search was giving me trouble as well. It doesn't look like you can search on the titles of threads correct? ... just the comments?
Sign In or Register to comment.