Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Options

OK, Embedded my vanillaform - but login doesn't work

rockwaldorockwaldo New
edited October 2010 in Vanilla 2.0 - 2.8
I have a forum hosted on vanilla.com (http://skinadvice.vanillaforums.com/) and have used the embed addon as explained.

http://www.skinadvice.org/forum.asp

Looks cool, but when you login it simply returns to the "howdy stranger" as if the login cookie didnt hold or something.

Incidentally, if I open the vanilla forum hosted one and login there, then the embedded one works too. I sign out of the other window and gone.

Whats the solution there then?

Comments

  • Options
    Ok, interestingly it seems to work ok on firefox, but not on IE.

    Logging on using the vanillaforums.com (non embedded) version works on IE though?
  • Options
    MarkMark Vanilla Staff
    We're looking at this and a couple of other little bugs we've found with the code since people started using it. Will keep you posted, but expect some fixes this week.
  • Options
    We're looking at this and a couple of other little bugs we've found with the code since people started using it. Will keep you posted, but expect some fixes this week.
    I'll post this here too, I was testing this on FireFox and it looked great, then when I put it live it won't show. And yes I set up the "Remote URL" thing too.
Sign In or Register to comment.