HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.

Internet explorer issue, Page not found

nwrnwr
edited March 2011 in Vanilla 2.0 - 2.8
Hi, Im having an issue with my embeded page when i visit it with internet explorer. (works with ff and others) Im getting a page not found page with a greenish background. when i refresh the page is goes ok. why is that? check it out... http://www.nwrairsoft.com/forum.html

thanks for any help,

UPDATE: i noticed that it loads up when ie is in compatability view. it does load but the ligin button is out of lign bigtime. compatability view is not default on the browser and it will give ie users a problem..

thanks again...

Comments

  • nwrnwr
    edited March 2011
    im not content with using this work around but it works, i wish there was a better explanation for my broblem but i have been posting on the vanilla pages for a few days now and i dont get many responses so until then im using this as a solution this may help anyone having the same problem. paste this at to of your page



    basicaly it forces users to brows the page in compatability mode in ie7 format.. my html page looks like this...

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">





    hope this helps
Sign In or Register to comment.