Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.

[Solved] Problem with register page after renaming vanilla directory and rewriting to subdomain

OnlyAnExcuseOnlyAnExcuse ✭✭
edited March 2012 in Vanilla 2.0 - 2.8

Hi, wee problem i've encountered. I set up vanilla on my website in a directory called onlyanexcuse.com/vanilla

I changed the directory to /forum and deleted all the .ini files in my cache.

After that, I used .htaccess to redirect and rewrite onlyanexcuse.com/forum to a subdomain - http://forum.onlyanexcuse.com/

Again I deleted the .ini files just in case of conflict. All good until this point.

Now, the problem lies with the Register button. It's linked to http://onlyanexcuse.com/vanilla/entry/register (this will show a Wordpress maintenance page if you click it)

'Apply for membership' is okay but this isn't.

I've set the forum to Basic registration with email confirmation, if that helps.

How can i get http://onlyanexcuse.com/vanilla/entry/register to change to http://forum.onlyanexcuse.com/entry/register?

Site is work in progress in terms of design so please excuse the untidiness!

Best Answer

  • 422422 Developer MVP
    edited March 2012 Answer ✓

    Cool, least u fixed it. Thanks for updating , helps others

    There was an error rendering this rich post.

    OnlyAnExcuse

Answers

  • this was a problem with jsconnect, my bad. Had too much going on at once to grasp where the issue was. resolved my own stupidity!

  • 422422 Developer MVP
    edited March 2012 Answer ✓

    Cool, least u fixed it. Thanks for updating , helps others

    There was an error rendering this rich post.

    OnlyAnExcuse
Sign In or Register to comment.