Vanilla 1 is no longer supported or maintained. If you need a copy, you can get it here.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Options

Problem with translation

edited April 2006 in Vanilla 1.0 Help
I have problem... I translated vanilla on polish and when i try to use it i have white/blank page... Try to login = white page (but i'm logged on when i refresh page) Post some comment = white page What can i do? :(

Comments

  • Options
    edited April 2006
    Sounds like you are missing a semi-colon to end a line somewhere.
  • Options
    Nope, I checked this 3 times :(
  • Options
    MarkMark Vanilla Staff
    There is definitely a typo of some kind.

    If you open it up in a php editor, the error should show up. For example, in Komodo a jagged red line will appear underneath the offending line.
  • Options
    MarkMark Vanilla Staff
    You could also post a link to the file here (Change the file extension to txt so it doesnt get parsed and we can see the contents) and we can have a look.
  • Options
    lechlech Chicagoland
    If there was a serious typo, my guess is that it would have thrown an error unless the typo wrapped into the next line and simply caused vanilla to exit without reporting anything. Make sure that there are no same-type quotes within one another which would otherwise terminate the definitions. Check to make sure any same-type quotes are properly escaped. One error I'm familiar with known to cause this is throwing in html markup into the definition file without escaping certain characters.
This discussion has been closed.