Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Options

Profile missing/corrupt after moving /vanilla/ to new directory

tennitenni New
edited August 2012 in Vanilla 2.0 - 2.8

I was building my forum before making it go live, so I moved it from /vanilla/ to /board/ after I had worked out the kinks. Everything looked perfect / worked great prior to move.

After reading these discussions, I edited the cache .ini files from /vanilla/ to /board/. Now, everything looks okay but I feel like there are some problems I am unaware of.

The first being my 'edit profile' page is blank. All you see is the header, then the footer ("powered by vanilla"), with everything in between gone.

Help - where did I go wrong!

Comments

  • Options
    422422 Developer MVP
    edited August 2012

    Turn error reporting oN

    What do you mean edited the cache .ini files?

    There was an error rendering this rich post.

  • Options

    I edited the .ini files from the /cache/ directory at first to reflect the new path/directory, but then deleted them, finding it didn't affect the issue.

    My board is now at my new path, /board/, but my profile page has been affected.

  • Options
    422422 Developer MVP

    Perhaps share a link.

    There was an error rendering this rich post.

Sign In or Register to comment.