HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.

Internal Server Error (500) when trying to access mobile site

ZhaanZhaan Professional fool ✭✭
edited April 2013 in Vanilla 2.0 - 2.8

Any idea what could be causing this? I upgraded to 2.1b1 a few days ago, but the error only occurs on mobile devices. Full site (desktop) works just fine.

EDIT: It does appear to be a mobile theme issue.. I just got the error when trying to preview it from the dashboard.

Comments

  • vrijvlindervrijvlinder Papillon-Sauvage MVP
    edited April 2013

    Yes this happens , try this to fix it if the cgi error log says this

    PHP Fatal error: Call to undefined function AdminCheck() in /forum/applications/vanilla/views/discussions/index.php on line 6

    I commented out //AdminCheck() and the mobile theme loaded fine.

    Zhaan
  • vrijvlindervrijvlinder Papillon-Sauvage MVP

    @Zhaan said:
    EDIT: It does appear to be a mobile theme issue.. I just got the error when trying to preview it from the dashboard.

    yes nothing works atm to be enabled or previewed from the dashboard. You need to enter the theme name in the config.php the same with the mobile theme.

    Bugssssssss

    hgtonightZhaan
  • ZhaanZhaan Professional fool ✭✭

    Ah, good to know. Thanks a lot!

  • ZhaanZhaan Professional fool ✭✭

    Commenting out AdminCheck worked flawlessly. Thanks again.

    vrijvlinder
Sign In or Register to comment.