Endless loading and 0 member shown [Resolved]

This discussion is related to the Discord Widget addon.
KasparKaspar ✭✭
edited September 2019 in Vanilla 3.x Help

EDIT: Nothing see here, carry on

Solution is here: https://open.vanillaforums.com/discussion/comment/258253/#Comment_258253


Tested with version 1.0 from the addon section and version 1.1 from https://github.com/yaypaul/DiscordWidget (Kudos @R_J for updating)


Only get endless load with the squares spinning/rotating and "0 members online" although there are plenty online if accessing channel directly.



Anyone using this plugin?

Any suggestions?

Comments

  • Their own widget have same issue - so probably not a plugin issue.


    <iframe src="https://discordapp.com/widget?id=xxxxxxxxxxxxxxxxxx&theme=dark" 
    width="350" height="500" allowtransparency="true" frameborder="0"></iframe>
    
  • KasparKaspar ✭✭
    edited September 2019

    Advice to avoid others being embarrassed, like me now, in the future.

    On Discord:

    Server Settings>Widget>Enable Server Widget

    subdreamer
  • Is this plugin still working? When I install it, then try the settings icon in the plugin screen I get a blank overlay.


    The Readme file was brief and I can't find any further info about configuration.

  • R_JR_J Cheerleader & Troubleshooter Munich Moderator

    I cannot say anything specific on this plugin, but as a general advice for such a problem: right click on the settings icon and open it in a new tab. Sometimes this reveals error messages which cannot be seen in this popoup


  • Do you use the 1.1 version linked in this discussion?

    That is what I use.


  • Console does not seem to be reporting anything, but I'll take a closer look.

    I did download from github. I'll try again. FYI, I am using the most recent build of Vanilla.

  • Got it working. Disabled the plugin, deleted. Updated cache. Downloaded and installed again. All is well.

    R_J
Sign In or Register to comment.