Vanilla 1 is no longer supported or maintained. If you need a copy, you can get it here.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Options

Forum disappeared --- please help

edited March 2007 in Vanilla 1.0 Help
A couple hours ago our forum went down as I was trying to post a reply. Now, out of nowhere, it forwards to a setup page for Vanilla 1.0.3:

http://www.younggogetter.com/forum

Anyone have any idea what may have happened. We're going crazy trying to figure it out.

Comments

  • Options
    We've taken the setup page down so people can't edit our installation. But you can still see where the domain forwards. Have you ever seen anything like this happen before?
  • Options
    The problem must be with /conf/settings.php.

    Check that everything is ok: that it is there, with the following setting "$Configuration['SETUP_COMPLETE'] = '1'; " and that php has the permissions the read it.
  • Options
    Thanks dino. We were able to fix it by adjusting the settings, trashing the captcha extension, and cleaning up the extensions.php. Problem solved.
  • Options
    oops, what is wrong with captcha extension?
    (do you have any problems with bots?)
  • Options
    we need Akismet (http://akismet.com/) extension no more captchas
  • Options
    Once we restored an old backup of our settings file, we got an error page saying there was an issue with Captcha. Nothing other than deleting the captcha folder and removing it from the extensions file would work.

    We've never had a problem with captcha before. Being that we still approve applications manually, we can live without the extension for a while.
This discussion has been closed.