Vanilla 1 is no longer supported or maintained. If you need a copy, you can get it here.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Options

Can't Login to Vanilla after Integration with WordPress

edited April 2007 in Vanilla 1.0 Help
I just followed Mark's excellent instructions for integrating Wordpress

Prior to the integration, I had converted and SMF forum to Vanilla. I had no trouble with the instructions, but I am to the part where I should be able to login to either WP or Vanilla and be logged in to both. I can log into WP and it works fine, but when I go to Vanilla, it says I am not logged in. I can go to the Vanilla login and sign in and it just goes back to the Vanilla index page and says I'm not logged in. I tried using a different password just to see if it says that the password is invalid and it does, it is acknowledging that my real username and password are correct.

Any ideas where to look to fix this? I have checked and double checked the instructions to make sure I have not missed anything.

My site is www.girlscantwhat.com
And Vanilla is at www.girlscantwhat.com/forum

Thanks!

Comments

  • Options
    Oh - and I have cleared the sessions, cookies, cache. etc. but that doesn't sem to help.
  • Options
    Ok - I am now able to login to both Vanilla and WP separately but it does not log me in to both. Any suggestions?
  • Options
    Update: I have double checked the entire tutorial and I really think I have everything right in the backend - it's just the cookies. Either Vanilla isn't creating one or they aren't being created in the same spot as WP's cookies so that they can be shared. I've even tried on a fresh machine and got the same results so I know it's not just my browser and my cookies. Try logging in to Vanilla with a WP login and you should be able to access Vanilla. It just won't log you into WP at the same time. Also, new users can register at either WP or Vanilla and then they can sign into both, so registration is working as far as I can tell. If I could get this login issue working I would be done. Any suggestions? Am I invisible here?
  • Options
    I see you, drummer, but I don't have an answer. When I integrated my site, it worked. :/ Sorry.
  • Options
    Allison - thanks for the validation that I'm not invisible. :) What versions of WP and Vanilla are you using? And do you have a link to the site where you have it working? Thanks!
  • Options
    Not now! LOL I got it working, and then took it down because I want to integrate my test WP with an EXISTING (year-old) message board. Trying to do that hack took the whole site out. Gotta figure out what happened. I'll try to post when I get that fixed.
This discussion has been closed.