HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.

Not inserting images after file upload [RESOLVED]

This discussion is related to the fileupload addon.
tusbasa87tusbasa87 New
edited March 2016 in Vanilla 2.0 - 2.8

Image not being inserted into textarea after file upload and the upload-progress-back.gif keep running endlessly.

Chrome developer tools (f12) show some editor.js error as shown on the screenshot.

Btw I am running vanilla on a subdirectory /forum with nginx.

Comments

  • It works. Thanks bro

  • kopnakopna Coimbra Portugal ☯

    @Eclipse написал:
    Open up the JavaScript file at [your forum directory]/plugins/editor/js/editor.js and change line 1210

    from: var editorWidth = $(editor.textarea.element).width();

    to: var editorWidth = $(editor).width();

    Now when you submit an image, the text field will be populated with a URL that looks like ![](http://... and the image will be displayed when posted.

    After changing the file you may have to flush your server's cache to make it take effect.

    Thank you, had the same problem. Now it works ;)

  • AaronWebsteyAaronWebstey Headband Afficionado Cole Harbour, NS ✭✭✭

    Fantastic work!!

  • AaronWebsteyAaronWebstey Headband Afficionado Cole Harbour, NS ✭✭✭

    This is happening again for me, but slightly different error message:

    Anyone else seeing this?

  • AaronWebsteyAaronWebstey Headband Afficionado Cole Harbour, NS ✭✭✭

    2.2, Cloudy Pro theme.

    ThemeSteam
  • AaronWebsteyAaronWebstey Headband Afficionado Cole Harbour, NS ✭✭✭

    I just had to change this line back in order for file upload to work. I am thoroughly confused.

Sign In or Register to comment.