Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.

Stuck with an error [RESOLVED]

lorddfglorddfg
edited May 2018 in Vanilla 2.0 - 2.8

Version: Vanilla 2.5.1

I get this whenever I try to click a button in dashboard, because of this I can't use the dashboard :(

modal.js?v=2.4.201:209 Uncaught ReferenceError: Util is not defined
at Modal._getConfig (modal.js?v=2.4.201:209)
at new Modal (modal.js?v=2.4.201:84)
at HTMLDivElement.eval (modal.js?v=2.4.201:460)
at Function.each (jquery.js?v=2.5.1:4)
at init.each (jquery.js?v=2.5.1:4)
at init._jQueryInterface [as modal] (modal.js?v=2.4.201:455)
at DashboardModal.start (dashboard.js?v=2.4.201:464)
at new DashboardModal (dashboard.js?v=2.4.201:371)
at HTMLAnchorElement.eval (dashboard.js?v=2.4.201:1314)
at HTMLDocument.dispatch (jquery.js?v=2.5.1:5)

_getConfig @ modal.js?v=2.4.201:209
Modal @ modal.js?v=2.4.201:84
(anonymous) @ modal.js?v=2.4.201:460
each @ jquery.js?v=2.5.1:4
each @ jquery.js?v=2.5.1:4
_jQueryInterface @ modal.js?v=2.4.201:455
start @ dashboard.js?v=2.4.201:464
DashboardModal @ dashboard.js?v=2.4.201:371
(anonymous) @ dashboard.js?v=2.4.201:1314
dispatch @ jquery.js?v=2.5.1:5
v.handle @ jquery.js?v=2.5.1:5

I have tried removing cache, and I have also disabled all plugins and recently just removed everything and use a fresh install.

So, not sure what's going on. I suspect it's a bootstrap issue.

Comments

  • R_JR_J Cheerleader & Troubleshooter Munich Moderator

    Try to find out if this is a bootstrap error by manually editing the /conf/config.php. Find $Configuration['Garden']['Theme'] = 'Bootstrap'; and change it to $Configuration['Garden']['Theme'] = 'default';


    lorddfg
  • @R_J said:
    Try to find out if this is a bootstrap error by manually editing the /conf/config.php. Find $Configuration['Garden']['Theme'] = 'Bootstrap'; and change it to $Configuration['Garden']['Theme'] = 'default';

    $Configuration['Garden']['Theme'] = 'Gopi';
    $Configuration['Garden']['MobileTheme'] = 'bittersweet';
    $Configuration['Garden']['ThemeOptions']['Name'] = 'bittersweet';
    $Configuration['Garden']['ThemeOptions']['Styles']['Key'] = 'Dark Navbar';
    $Configuration['Garden']['ThemeOptions']['Styles']['Value'] = '%s_dark';

    Not using bootstrap though.

  • I switched to default, the error still remains, trying to troubleshoot it :(

  • I FIXED IT.

    Easy fix, to go cloudflare and disable minify and rocketloader.

    And everything works!

Sign In or Register to comment.