Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Options

NewDiscussion button not firing signup modal for signed out users

When I sign out of my site, and click the NewDiscussion button, it doesn't prompt the login/signup modal as it should. Where might I have screwed this one up?

Comments

  • Options
    hgtonighthgtonight ∞ · New MVP
    edited May 2013

    It still prompts you to sign in, just not in a modal, right?

    The new discussion button doesn't show by default for guests. Can you elaborate on your process of finding this issue?

    Also, you should update to 2.0.18.8 for security reasons.

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • Options

    No, it no longer prompts to sign in at all. When signed out, and I click the button, it takes me to a new discussion form as if I were a signed in user.

    (Updating framework as we speak.)

  • Options
    hgtonighthgtonight ∞ · New MVP

    How are you signing out?

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • Options

    Ah, I see. My issue is that the new discussion button is showing for guests. Where is that being controlled?

  • Options
    hgtonighthgtonight ∞ · New MVP

    My wild guess is that you aren't signing out somehow.

    Did you add the new discussion module anywhere? Did you add a link to a new discussion in your theme's default.master?

    Either way, it should still prompt you to sign in if you aren't.

    Try posting a new discussion after you log out.

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • Options

    When I log out, it shows the Guest module as it should, and it will let me login/signup normally. But when I click "Start a New Discussion," it takes me to the new discussion form. I tried posting, but it didn't submit it, and just reloaded the form.

  • Options
    hgtonighthgtonight ∞ · New MVP

    This is weird. What does the url for your sign out link look like?

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • Options
    hgtonighthgtonight ∞ · New MVP

    What plugins are you running?

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • Options

    Well, not sure what what did the trick, but I disabled and re-enabled my theme, and it fixed itself. :-/

  • Options
    hgtonighthgtonight ∞ · New MVP

    If that fixed it, it had something to do with the cached theme files.

    Cheers!

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • Options

    Excellent help. Thank you sir.

  • Options
    netigatenetigate New
    edited June 2013

    @charliepratt said:
    When I log out, it shows the Guest module as it should, and it will let me login/signup normally. But when I click "Start a New Discussion," it takes me to the new discussion form. I tried posting, but it didn't submit it, and just reloaded the form.

    this is exactly the same problem i have. i tried deleting the cache on the server but it didnt fix the problem. right now, people dont get that they have to login first to create a post

    update: i also tried to re-activate the theme, but didnt work either

Sign In or Register to comment.