Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Options

After upgrade to Vanilla 2.1b2 from latest stable weird bug occurs

AviramAviram
edited December 2013 in Vanilla 2.0 - 2.8

Hello, last night I upgraded my forums to 2.1b2 and for some reason it notifies me about applicants (but those are people who registered before the update) also I don't have application registration method enabled (it's just email approval right now).
Below is attached screenshot.

Also installation history is Vanilla stable, then import from SMF then upgrade (so maybe the lack of original user roles might have added to the cause).
Should I file an issue on github?
Thanks in advance!

Comments

  • Options

    Face it, there are applicants in your dashboard at the moment. Maybe spammers, but take a look there first.

    No bug report yet

    There was an error rendering this rich post.

  • Options

    I tried to accept those applicants but that doesn't do anything too..

  • Options

    I just found out that selecting all and clicking accept doesn't work, so I went 40 members (which are all of my members) one by one and accepted them. But now it shows me again that I have applicants.

    Also after the last time I accepted them all they lost their Roles.

  • Options
    hgtonighthgtonight ∞ · New Moderator

    Sounds like you need to set up your default roles.

    Visit /dashboard/role/defaultroles to set them up.

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • Options

    Thanks!

Sign In or Register to comment.