Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.

[Solved] Mobile will not load on upgraded forum

NooNoo New
edited July 2014 in Vanilla 2.0 - 2.8

I have two forums :smiley:

a) Forum A :Installed Vanilla 2.1 from scratch. Loads up in my Android mobile/ ipad/ iphone/ Windows Phone
b) Forum B: Upgraded from Vanilla 2.0.18 to 2.1 . Mobile will show up only on ipad !!

Any solutions please advise . Thanks.

Comments

  • did you

    Delete the files /themes/mobile/views/discussions/helper_functions.php

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

    hgtonightUnderDog
  • No..the file is there, except that here is no files folder in my install...the path that I have is
    /public_html/getjoy/enjoy/themes/mobile/views/discussions/helper_functions.php

  • what folder is vanilla installed in?

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

  • go through the instructions again, and see if you missed the step
    http://vanillaforums.org/discussion/26685/vanilla-2-1-stable-released

    that said to delete /themes/mobile/views/discussions/helper_functions.php

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

    NooUnderDog
  • In fact at the working forum at
    /public_html/mtjsoc/themes/mobile/views
    there is no discussions folder ..!!

  • re-read my comments carefully.

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

    UnderDog
  • OK, am going to delete that file helper_functions.php...

  • OK.. seems to be working .. I am happy again :-) - thanks for your help @peregrine‌

  • The step that you mentioned is not there in the Documentation link at

    http://vanillaforums.org/docs/installation-upgrade

    Well, one lives and learns .. thanks again !

  • peregrineperegrine MVP
    edited July 2014

    Noo said: The step that you mentioned is not there in the Documentation link at

    http://vanillaforums.org/docs/installation-upgrade

    You mean step 4 is missing :) How can that be?

    http://vanillaforums.org/docs/installation-upgrade

    looks there to me. May be it is invisible unless you have special powers ;)

    4) Delete the files /themes/mobile/views/discussions/helper_functions.php AND /applications/dashboard/views/default.master.php (not default.master.tpl which should also be in that folder)

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

    NooUnderDog
  • Shucks, It is there .. In the first section.which says -

    "To upgrade from 2.0.18 (any patch level)"

    So, since I have no idea what a patch is, I went below to -

    "Upgrade your Vanilla Forum 2.0.18.x"

    And have been totally focused on that only...

    Jeez,.. That is how Noo I am :-)

    I will now delete default.master.php as well .. I think that will sort out the user permission problem I am having. ( another thread for that.. )

    Thanks for taking the trouble - what is a patch anyways.. ?

  • Thanks for taking the trouble - what is a patch anyways.. ?

    its geek speak for version of vanilla 2.0.18.8 and 2.0.18.9 etc.

    the .x are essentially different releases of version 2.0.18.x that are changed (patched).

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

    NoohgtonightUnderDog
Sign In or Register to comment.