Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.

Pockets Plugin not working ?

I have installed Pockets plugin that Allows site admins to add free-form HTML to various places around the application. But it is showing blank pages on the clicking Settings ..

Comments

  • hgtonighthgtonight ∞ · New Moderator

    Please enable debugging by adding $Configuration['Debug'] = TRUE; to your /conf/config.php file.

    Then visit the page and share the error with us.

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • peregrineperegrine MVP
    edited September 2014

    if you don't have
    'Version' => '1.1.2' of pockets.

    get the pockets add-on from the add-ons section on github so you have the correct version for 2.1

    https://github.com/vanilla/addons/archive/master.zip

    extract all the plugins and then copy the new pockets plugin to your plugin folder

    you can find the version number here....

    https://github.com/vanilla/addons/blob/master/plugins/Pockets/class.pockets.plugin.php#L15

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

  • did you happen to view this thread. a good idea :)

    http://vanillaforums.org/discussion/26703/plugins-themes-that-work-and-don-t-work-in-vanilla-2-1

    and the spreadsheet ink in the discussion

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

  • I'm using the latest version of Vanilla 2.1 and downloaded the github master zip , uploaded the pockets , but then every single link like, http://website.com/Forum/dashboard/settings/
    started returning me a blank page. I have removed pockets and now everything works fine. What can be the possible problem, Is Pockets no more working on the new vanilla ?

  • BleistivtBleistivt MVP
    edited September 2014

    Please turn on debug mode so you can tell us what error messages you get:

    $Configuration['Debug'] = TRUE; 
    

    My themes: pure | minusbaseline - My plugins: CSSedit | HTMLedit | InfiniteScroll | BirthdayModule | [all] - PM me about customizations

    vrijvlinder
  • peregrineperegrine MVP
    edited September 2014

    @onesoftindiana said:
    I'm using the latest version of Vanilla 2.1 and downloaded the github master zip , uploaded the pockets , but then every single link like, http://website.com/Forum/dashboard/settings/
    started returning me a blank page. I have removed pockets and now everything works fine. What can be the possible problem, Is Pockets no more working on the new vanilla ?

    One of your problems is, you don't know your version numbers of either your plugin is or vanilla is And we don't as much as we like to extrapolate. Finding these out would be a good starting point. as well as what Bleistivt said.

    Many people have said latest version, only to find out it was only semi-latest or partial-latest or next-to-latest or later than latest which could be equally troublesome in some circumstances..

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

    vrijvlinder
  • edited September 2014

    @peregrine said:

    Sorry. Vanilla - 2.1.3 Theme = Bootstrap 2.3.2
    I don't know where to place that debug code. Trying to learn.

    vrijvlinder
  • peregrineperegrine MVP
    edited September 2014

    I don't know where to place that debug code. Trying to learn.

    best way to learn is read the documentation, readme, and installation instructions.

    click documentation above - you can see a button at top left.. then click troubleshooting. alternatively you could read the readme or the installation instructions, or search the forum. It is answered in no less than 5000 places or discussions.

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

    vrijvlinder
  • vrijvlindervrijvlinder Papillon-Sauvage MVP

    @onesoftindiana said:
    I don't know where to place that debug code.

    When you read the docs, you will find a section that relates to the config.php which is where all the settings and info are stored. It is important you become familiar with this file. This is the back door to the dashboard in case you can't access the UI.

    forum/conf/config.php

    Add this line in there so it shows more info on any error.

    $Configuration['Debug'] = TRUE;

    onesoftindiana
  • I have downloaded addons-master.zip and installed the pocket plugin from there and now its working ..!

    hgtonightonesoftindianavrijvlinder
  • Mine too. :)

    vrijvlinder
  • peregrineperegrine MVP
    edited September 2014

    its a miracle when you follow instructions. glad you read them and they helped.

    http://vanillaforums.org/discussion/comment/215288/#Comment_215288

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

    vrijvlinderonesoftindiana
  • After enabling Debug, I see the following errors -

    Notice: Undefined index: MobileOnly in /home/gomilita/public_html/Forum/plugins/Pockets/library/class.pocket.php on line 142

    Notice: Undefined index: MobileNever in /home/gomilita/public_html/Forum/plugins/Pockets/library/class.pocket.php on line 143

    What changes do I need to make ?

  • none.

    I may not provide the completed solution you might desire, but I do try to provide honest suggestions to help you solve your issue.

Sign In or Register to comment.