Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.
HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.

Admin unable to add certain users

On Dashboard - Users - Add User
Some users get added fine, while others (filling in the same few fields) do not get added.

Also, with each “Save” there appears a black box message at the bottom saying either:

"FormSaved:true" -or- "FormSaved:false" (plus additional codes)

1) Why are some users not accepted?
2) Why am I getting these annoying messages? Same as in my discussion “Error message while typing a comment”

I truly appreciate any help here. Thank you from a desperate newbie!

Comments

  • hgtonighthgtonight ∞ · New Moderator

    You have a JS error. That needs to be resolved before you continue troubleshooting.

    Search first

    Check out the Documentation! We are always looking for new content and pull requests.

    Click on insightful, awesome, and funny reactions to thank community volunteers for their valuable posts.

  • Thank you for having me check console for js errors, but nothing shows despite my repeatedly doing tasks that brought up the errors. Then I noticed that the end of each error was:
    "ErrorMessages":"","RedirectUrl":""}
    so I tried to figure that out. Sure enough, the problem is that I made what I thought was a clever “portal” screen for accessing the login screen, and this apparently was causing the “RedirectURL” error!

    When users simply go to mydomain.org/vanilla and login, everything is fine! No accursed black box messages! But interestingly, they do not see any of the discussions posted by users who entered via myportal.mydomain.org ! I’ll try to figure that out, and will also try to figure out how to fix my not-so-clever portal screen so it behaves.

Sign In or Register to comment.