Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.

font and colors not working

This discussion is related to the Advanced Editor Config addon.

Vanilla 2.3

I have it configured as attached. The bold, italic, strikethrough and paragraph types, and other options work. But colors and font family does nothing.

Comments

  • R_JR_J Cheerleader & Troubleshooter Munich Moderator

    Sure it does! You just have to find it ;)


  • @R_J said:
    Sure it does! You just have to find it ;)

    Have to find what? I didn't catch what you mean. The functionality for font-family and font color is there in the drop-downs, but it does nothing on the editor

  • R_JR_J Cheerleader & Troubleshooter Munich Moderator

    Sorry, because the font face is somewhat "hidden" I just that you missed it.

    Which format are you using? Do you have other editors enabled which maybe interfere with the advanced editor?


  • I'm using HTML format, and only the Advanced Editor plugin enabled (no other editors)

  • I'm trying to decipher the plugins/editor/js/wysihtml5-0.4.0pre.js which I assume processes the events.

    For the font color, it seems it would be the wysihtml5.commands.foreColor, in which there is a REG_EXP = /post-color-[0-9a-z]+/g

    But in the HTML I don't see anything related to post-color; I do see data-wysihtml5-command="foreColor" data-wysihtml5-command-value="black" data-editor="{"action":"color","value":"black"}"

  • I do not work either

Sign In or Register to comment.