Vanilla Porter and Attachments

Any one have any idea why the import tool does not import attachments from the old forum? I am using vBulliten 4 and the porter page shows attachments are part of the move. Without me doing a search of the old database for attachments and manually adding it to each comment any other way of doing this? I really need these attachments to come over!

Comments

  • I have submitting the issue to GitHub

    https://github.com/vanilla/vanilla/issues/10304

  • Do any devs not know why my attachments are not begin ported over but are being stripped from comments?

  • LincLinc Senior Bard Detroit Admin

    The issue tracker for the Porter is here: https://github.com/vanilla/porter/issues

    My guess is you may want to use the command line for interacting with Porter so you can specify where the file directory of attachments is. They sometimes need to be processed (e.g. renamed into a normal filename) and then you may also need to copy them to the Vanilla uploads directory afterward for them to appear.

    I'm saying all this off the top of my head without consulting the docs so I apologize for the lack of detail.

  • I found the issue is that the porter does not test if the files are in the database it assumes they are. vB allows to store files in DB or on the file system. Ill go create an issue there.

    Thanks

  • LincLinc Senior Bard Detroit Admin

    You can sidestep that assumption by using the command line tool.

  • MrCaspanMrCaspan New
    edited April 1

    Well the code is looking for blobs in the database and they don't exist so all you get is empty files. I ran a full debug on it to find the issue. No where in the code does it check to see if the files are local or in the database. I kiddie scripted the code to get me my files because I really only needed to export it once before the move.

    I did just submit an issue to the GitHub you suggested I didn't realize it was its own app

    https://github.com/vanilla/porter/issues/194

Sign In or Register to comment.