HackerOne users: Testing against this community violates our program's Terms of Service and will result in your bounty being denied.
Vanilla 1 is no longer supported or maintained. If you need a copy, you can get it here.

Wordpress Integration/Extensions not Working

edited January 2009 in Vanilla 1.0 Help
Using Vanilla 1.0.3 and MySQL 4.1.10. I have integrated Vanilla with my Wordpress blog and it is working great. The only problem I am having is with extensions. When I click on the box to enable an extension, I get the following error message: Warning: require_once(../wp-blog-header.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/winncoe4/public_html/blog/Vanilla.1.0.1/conf/database.php on line 29 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/winncoe4/public_html/blog/Vanilla.1.0.1/conf/database.php on line 29 I can manually enable extensions by modifying the conf\extensions.php file. This is how I enabled the "CommentRemoval 2.1" extension: include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."CommentRemoval/default.php"); But when I try to remove a Discussion and click on the "remove" button, I get the same error message that pops up when trying to enable extensions: Warning: require_once(../wp-blog-header.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/winncoe4/public_html/blog/Vanilla.1.0.1/conf/database.php on line 29 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/winncoe4/public_html/blog/Vanilla.1.0.1/conf/database.php on line 29 After this the "remove" button is replaced with "error" and the Discussion is still visible. Any ideas?

Comments

  • And you're quite sure that error doesnt happen when you're using the forum normally?
  • Yes, this only happens when I try to enable an extension or delete a Discussion using the CommentRemoval extension. All other functions work perfectly. The strange thing is I'm pretty certain I didn't have any errors until I upgraded from 1.0.1.
  • Any update on if you were able to resolve this problem? I'm experiencing something similar, no problems except when trying to enable extensions after integrating with Wordpress.
Sign In or Register to comment.