Please upgrade here. These earlier versions are no longer being updated and have security issues.

Error Code 405 [RESOLVED]

This discussion is related to the Vanilla addon.
kryan1990kryan1990 New
edited December 2017 in Vanilla 2.0 - 2.8

So I am trying to upgrade to the new vanilla
It takes me to the vanilla set up page
but when I enter my credentials (the it gives me an error
405 Not Allowed
nginx/1.12.2

What am I doing wrong?

Comments

  • I will add I followed instructions of deleting the vanilla /applications/vanilla/controllers/class.settingscontroller.php
    and followed the instructions

  • It is also saying Im missing an htcaccess file but I am not

  • Its no longer saying Im missing the htcaccess file

    But everytime I try to log in with my credentials it takes a few mins to load but takes me to the 405 page

    Would it be best just to delete every file and start fresh?

  • I tried to go back to 2.3 and im getting that error code

    :(

  • Okay
    got 2.3 to work again]

    but anytime I replace the files with 2.5 stuff it gives me a "something has gone wrong" screen

  • kryan1990kryan1990 New
    edited December 2017

    Edit
    Its giving me something has gone wrong, I cant even access the dashboard

    I tried dragging files and overriding/replacing, I even tried deleting files and replacing with the 2.5 files

    Nothing is working

  • I cannot pin point which file is causing the issue
    Ill stick with 2.3 until someone can help

  • I love nginx but it can be a pain to administer and troubleshoot. Can you post the configuration for your website?

  • @Vivant said:
    I love nginx but it can be a pain to administer and troubleshoot. Can you post the configuration for your website?

    How do I find the configuration?

  • bump?

  • Ok
    I tried again
    followed it to a T

    and now I get the "Something has gone wrong" page

  • It lets me access the dashboard
    But not my forum

  • OKAY

    I got it

    It was some plugins

    The Hot Threads and Tagging Enhanced are not working
    Whenever enabled it takes me to the something has gone wrong page

  • RESOLVED

Sign In or Register to comment.