Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Try Vanilla Forums Cloud product

"Could not find file 'custom_default.css' in folder ''." in Vanilla 2.8

JasonBarnabeJasonBarnabe Cynical Salamander ✭✭

I've upgraded to Vanilla 2.8 and I have debugging on locally. I see the notice:

Info Could not find file 'custom_default.css' in folder ''.

Searching the code, the only reference I found to this file was in it itself:

themes/keystone/design/custom_default.css:/*# sourceMappingURL=custom_default.css.map */

I do have a custom theme - I'm wondering if there is something I should be doing/fixing here?

Comments

  • LincLinc Director of Development Detroit Vanilla Staff

    Vanilla expects your custom CSS file for a theme to be named custom.css. Similar to the dispatcher notice, this one is to help identify any breaks caused by our updated asset handling.

    If your theme still works, I think you're fine. Changing the filename to custom.css would make the notice go away.

    I'll also ping @charrondev in case he has further advice.

  • JasonBarnabeJasonBarnabe Cynical Salamander ✭✭

    My file is named custom.css already, but is under a design folder. You can see my theme at https://github.com/JasonBarnabe/greasyfork/tree/master/misc/vanilla-theme

  • LincLinc Director of Development Detroit Vanilla Staff

    Oh I see, I misunderstood. Looks like that's 100% on us, then. Safe to ignore it for now.

  • charrondevcharrondev Application Developer (PHP, JS) Montreal Vanilla Staff
    edited February 12

    My guess would be you enabled keystone, which set some theme option and after disabling keystone we didn’t properly cleanup that config setting, leaving behind this cleanup.

    I’d recommend searching your config and removing any theme option related items. I’m on vacation at the moment and will look into it further when I return.

    Linc
  • JasonBarnabeJasonBarnabe Cynical Salamander ✭✭

    I have not enabled keystone.

    I'm not sure what items I would be looking for in the config.

  • R_JR_J Cheerleader & Troubleshooter Munich Moderator

    When you've tested a theme that comes with theme options, something like that remains in the config:

    $Configuration['Garden']['ThemeOptions']['Styles']['Key'] = 'Classic';
    $Configuration['Garden']['ThemeOptions']['Styles']['Value'] = '%s_classic';
    

    But that shouldn't be the problem.

    By the way: I've tested your theme on my clean 2.8 installation and I do not get that error (although I have those ThemeOptions fragments in my config)

  • JasonBarnabeJasonBarnabe Cynical Salamander ✭✭

    I have no ThemeOptions entries in my config.php.

Sign In or Register to comment.