Vanilla 2.2 beta 1 is now available

24567

Comments

  • piotrpiotr New New
    edited June 2015

    Looking good so far on http://test.audi-a2.nl Only thing I've noticed sofar is that the Quote sprite is not displayed when I use the Bootstrap Theme.

    Edit: fixed that by adding

    .ReactQuote:before {
    content: "\f10d";

    to the custom.css (I googled the \f10d, thats the Quote sprite, how/where can I find the other sprites ?) Thanks !

    One more Q: how do I get the buttons below the post with Flag, Quote, Awesome etc ?

  • ceerayceeray New New
    edited June 2015

    social integration does not enable for me:

  • Dr_SommerDr_Sommer Dr. of tender Programing ;) ✭✭

    @Piotr:
    I think the "buttons with Flag, Quote, Awesome" etc. are jut for the paid/hosted version of Vanilla Forum...
    A similar system is Yaga , or search for other Award plugins... ;)

    hgtonightUnderDog
  • @ceeray said:
    social integration does not enable for me:

    I got around this by opening the social apps and changing the version number listed. e.g for facebook /plugins/Facebook/class.facebook.plugin.php on line 13 i changed what was there and placed in

    'RequiredApplications' => array('Vanilla' => '2.2b1'),

    And it activated and works for me now

    ceeray
  • Although this is a development release, I'm launching my site with it well I launching an android app as many have been asking for this for so long. I'll report back my findings on user usage. Just hope my server does go over with 14k member registrations from my social group.

  • VivantVivant New New

    Upgrade went very smoothly on my platform of LiteSpeed V6.7 and PHP Version 5.4.39. Only thing I found was that the Target_Blank plugin was breaking the Twitter embed functionality so I disabled that to make it work again.

    One question - is it possible to list all the emjoi in the drop down list in the advanced editor? By default you can only see 12.

  • @Linc said:
    Thanks! I ported it to the 2.2 branch too.

    Do you think that Vanilla could support some form of friendship role attach to members?

  • VivantVivant New New

    @Vivant said:
    One question - is it possible to list all the emjoi in the drop down list in the advanced editor? By default you can only see 12.

    Oh - you just edit the manifest.php for the set you have loaded. Love the flexibility of this new plugin.

  • VivantVivant New New

    Thanks @Bleistivt

  • Did Deleting PM's on mobile devices get fixed?

  • LincLinc Director of Development Detroit Vanilla Staff

    @Simeon_Griggs said:
    Did Deleting PM's on mobile devices get fixed?

    Where is that bug filed?

    UnderDog
  • @Linc said:
    Where is that bug filed?

    I guess it was never filed:
    http://vanillaforums.org/discussion/29924/cannot-delete-pms-on-mobile-devices

    I have not encountered the bug, but I do not own an iOS device.

    From the look of the screenshot posted in that thread, the .Button class needs:

    -webkit-appearance: none;
    

    because if the style was unmodified, the rounded look is wrong.

    But I have no means to verify any of this.

    My themes: pure | minusbaseline - My plugins: CSSedit | HTMLedit | InfiniteScroll | BirthdayModule | [all] - PM me about customizations

    • Vanilla APP » Learn more «
    • iOS & Android App for Vanilla - White label app for your forum
    Simeon_GriggsunixheroUnderDog
  • chanhchanh OngETC.com - CMS Researcher ✭✭
    edited June 2015

    When I tried to run the setup on a none standard port I got this message and it won't continue.

    < link rel="canonical" href="http://localhost:36942/index.php?p=/setup" />
    < meta property="og:site_name" content="Vanilla on Azure" />
    < meta property="og:url" content="http://localhost:36942/index.php?p=/setup" />
    < script type="text/javascript">gdn=window.gdn||{};gdn.meta={"TagHint":"Start to type...","TransportError":"A fatal error occurred while processing the request.
    The server returned the following response: %s","TransientKey":false,"WebRoot":"http:\/\/localhost:36942\/","UrlFormat":"\/index.php?p=\/{Path}","Path":"dashboard\/setup","Args":"","ResolvedPath":null,"ResolvedArgs":"[]","SignedIn":0,"ConfirmHeading":"Confirm","ConfirmText":"Are you sure you want to do that?","Okay":"Okay","Cancel":"Cancel","Search":"Search"};

    Any idea how to get it to run on a none standard port?

    Thanks

  • vrijvlindervrijvlinder Papillon-Sauvage MVP

    @Bleistivt said:
    I do not own an iOS device.

    !!!! :O !!!! Sacrilege !!

    Deleting PM's on mobile devices (or using any buttons ) , remember that the screen for mobiles have no hover capacity, so you need to hit the button twice... same with drop downs ... the first hit acts like a select or hover on select, the second hit of the button , does the actual action...

    UnderDog
  • @Linc said:
    Where is that bug filed?

    Sorry, I don't know the bug filing process outside of asking here on the forum. That CSS fix totally did it though.

    UnderDog
  • Maybe I just didn't notice it before... But is this "Mobile Theme" thing a new addition? Because I am having some issues setting the mobile theme from the config.

  • LincLinc Director of Development Detroit Vanilla Staff

    @orangesmasher221 said:
    Maybe I just didn't notice it before... But is this "Mobile Theme" thing a new addition? Because I am having some issues setting the mobile theme from the config.

    It's always existed. Start a new discussion for help.

    UnderDog
  • LincLinc Director of Development Detroit Vanilla Staff

    @Simeon_Griggs said:
    Sorry, I don't know the bug filing process outside of asking here on the forum. That CSS fix totally did it though.

    I've filed this issue: https://github.com/vanilla/vanilla/issues/2864

    UnderDog
Sign In or Register to comment.